Mi a PÖMA technológia?

A PÖMA egy olyan innovatív útépítési és útjavítási technológiai rendszer, amelyet kifejezetten a megrongálódott aszfaltutak alapjainak, valamint a gazdasági utak rehabilitációja és építése érdekében hoztunk létre.

A technológiánkkal megépített út sokkal költséghatékonyabb mint a hagyományos módszerrel épült út, miközben garantáljuk, hogy az általunk felújított út minősége minimum egyenértékű az új anyagból épült út minőségével, amelyet vevőink, partnereink már évtizedek óta ismernek és elismernek.

Hol és kinek érdemes a PÖMA technológiát választania?

Hol érdemes?

Ott, ahol a régi útnak vagy aszfaltútnak van alapja. Ott, ahol a gazdasági utakba az elmúlt évtizedekben követ, kavicsot, betont, mart aszfaltot stb. hordtak, hogy az út járható legyen. Nagyobb méretű, akár 25-30 cm átmérőjű kövek is lehetnek az útban, hiszen mi törni is tudunk, nem csupán keverni! Ezeken a helyeken a PÖMA az ideális megoldás az új aszfaltút és alapjának - vagy az új makadámút elkészítésére!

Kinek érdemes?

Azok számára, akik korlátozott pénzügyi forrásokkal rendelkeznek az utak felújítására és építésére, hiszen a hagyományos technológiához képest jóval takarékosabb a PÖMA útépítési és útjavítási technológia! Ennek oka, hogy minimális mennyiségű új anyagot szükséges az utakba építeni, és ettől rendkívül takarékos, költséghatékony megoldás! (Költséghatékony)


Azok számára, akiknek fontos a környezet védelme, hiszen a sokkal kevesebb új anyag beépítése nem csupán a költségeket, hanem a környezetterhelést is nagymértékben csökkenti, valamint a bányászati kitermelésre, és a szállításra fordított energiát is megspóroljuk, így annak környezetszennyező hatása is megszűnik. (Környezetbarát)


Ezen túl időt is spórolunk, hiszen a szállítással és a bedolgozással nem kell foglalkoznunk. (Gyors)


Az ilyen tipusú útépítésben eltöltött több mint 40 éves tapasztalatunk a minőség garanciája. (Tartós)
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter