Pöma közlekedésfejlesztés

A Pöma útépítési és útjavítási technológia költséghatékony és környezetbarát útjavítási módszert jelent!


Költséghatékony és környezetbarát útjavítás!

Tönkre ment aszfalt út

Makadám úttá illetve aszfalt út alappá alakítva

Elhasználódott beton és kavics alapú aszfalt út

Az aszfalt út költséghatékonyan felújítva

A németországi PÖMA- gépgyár útépítő és útjavító gépek gyártására specializálódott, aki 1971-től saját útépítéssel kapcsolatos technikai szabadalmakat jegyeztet be a Német Szabadalmi Hivatalban. A gyártmányokhoz tartoznak útlazítók, kőtörők - keverők, aszfaltmarók, padkamarók, lapvibrátoros tömörítők és vibróhengerek stb.
1975- óta működik szolgáltatásként a PÖMA- útszervíz. Ebben az üzletágban a gépgyár minden új fejlesztését gyakorlati feltételek között teszteltük. A gépek generációin át történő folyamatos fejlesztés által alakult ki a mára már kiforrott és megbízható PÖMA technológia és a PÖMA útépítő-, útjavító szolgáltatás. Legyen szó aszfalt vagy akár makadám útról, technológiánkkal rendkívül gyorsan, költséghatékonyan kiváló minőségben és környezetbarát módon tudjuk az elhasználódott utakat javítani, felújítani vagy akár újakat építeni!

Az útszervíz - mint útépítő és útjavító - szolgáltatást kelet-európában magyarországi központtal, 100%-ig magyar szolgáltatásként, 100 %-ig magyar tulajdonú cég, az Umwelt Kft. végzi.
honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter